0400 676 170 / 09 7745 770


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Tai lähetä sähköpostia meille

Please leave this field empty.

Tandkirurgiska ingrepp och behandling av sjukdomar i tandköttet

Våra tandläkare utför alla slags allmänna kirurgiska ingrepp: borttagning av tänder (också sådana som kräver operation), operation av tandrötter, insättning av implantat och kirurgiska tandköttsingrepp.

Vid många av dessa ingrepp kan man använda sig av laser, vilket medför att patienten återhämtar sig snabbare och lättare.

Kirurgiska ingrepp utförs ofta för att för att få bort inflammation eller för att förhindra att sådan uppkommer, och således tillhör de de viktigaste ingreppen. En obehandlad inflammation i en tand eller tandköttet kan få märkbara negativa följder för allmänhälsan och forskning har visat att obehandlade tänder är anmärkningsvärda faktorer vid bland annat hjärt- och kärlsjukdomar samt vid svårbehandlad diabetes.

Inflammation i munhålan leder inte alltid till tillräckliga symptom för att patienterna skulle inse hur allvarliga sådana kan vara. Därför rekommenderas det för patienterna att de en gång om året skulle gå på kotroll, ifall inte tandläkaren rekommenderar längre kontrollmellanrum (då menas inte FPAs eller allmäntandvårdens rekommendationer utan att ens ha sett patienten).

Hammaslääkärit Helsinki Hammassilta Helsinki Oikomishoito Helsinki

Älä epäröi kysyä lisää!

Yrittäjät Jäsenyritys 2016 Suomen Vahvimmat 16.07.2016

Planmeca Planscan E4D Denstist Tekscan Inman Aligner Iceland Air Nobel Biocare Logo