Hampaiden valkaisu & Esteettinen hammashoito Helsinki

Hampaat tummuvat iän myötä, samoin myös elämäntavat näkyvät hymyssä. Nykyään on mahdollista palauttaa hampaiden väri sellaiseksi, kuin se oli vuosia sitten, jos hampaat ovat näkyvältä osaltaan lähes paikkaamattomat.

Laservalkaisu vastaanotolla

Hampaiden valkaisua ei voi tehdä jos Sinulla on ientulehdusta. Jos ikenesi vuotavat, pitäisi ensin tulla puhdistukseen/ hammaskiven poistoon.

Hampaiden valkaisuun käytetään vetyperoksidigeeliä, jonka vaikutusta tehostetaan laserilla. Hoito kestää noin tunnin.

Jälkihoito-ohjeita on noudatettava, jotta saavutettu tulos jää pysyväksi. Monien on etukäteen henkisesti motivoiduttava siihen, että kahvia ei saa juoda useampaan päivään!

Tummunut, juurihoidettu hammas (kuollut hammas) voidaan myös valkaista lähes saman väriseksi kuin ympäröivät hampaat.

Kotona tehtävä valkaisu

Hammaslääkäri ottaa potilaan hampaista jäljennöksen, josta tehdään eri vaiheiden kautta valkaisukisko. Kotona valkaisukisko täytetään geelimäisellä valkaisuaineella ja se laitetaan suuhun. Muotin tulee olla suussa 2-10 tuntia, riippuen käytetyn geelin vahvuudesta.

Hammaslaminaatit/posliinikruunut

Hammaslaminaateilla ja hammaskruunuilla saadaan etuhampaat suoriksi ja vaaleiksi, kun haluttuun tulokseen ei riitä ainoastaan hampaiden valkaisu.

Usein kaikkia näitä tekniikoita käytetään yhdessä tai erikseen, jotta saamme halutun lopputuloksen: ikenien muotoilu laserilla, Inman- kojeella hampaiden asennon muuttaminen, laminaatit/ kruunut ja valkaisu.