Hammaslääkäripäivystys Helsinki

Otamme vastaan päivystyspotilaita työaikamme puitteissa.
Jos sinulla on hammassärky tai muu akuutti vaiva- soita meille!

Hammaspäivystys on vaativaa, kun tavoitteeksi asetetaan potilaan kivun ja tulehduksen hoitaminen parhaalla mahdollisella tavalla myös välttäen turhia hampaan poistoja. Julkisessa hammaspäivystyksessä resurssipulasta johtuen usein hammas poistetaan harkitsematta muita hoitovaihtoehtoja ja edes keskustelematta niistä potilaan kanssa.

Meillä on kokemusta yli 25 vuotta hammaspäivystyksestä. Ensiapuluonteisessa hammashoidossa kokemus on välttämätöntä- toisin kuin politiikassa nykyään ei näyttäisi olevan ☹.

Hammassärystä voi kärsiä kuka tahansa. Jos hammasvaivasi kuitenkin johtuu hoitamattomista hampaista, tule silti vastaanotollemme ihan rohkeasti. Emme arvostele, kauhistele emmekä syyllistä ketään. Olemme kaiken jo nähneet ☺.
Jos hammassärky on pitkittynyttä, ymmärrämme täysin, että kipu on sietämätöntä ja tiedämme myös miksi! Ja meillä on keinot sen hoitamiseksi- hoidamme tarvittaessa sedaatiossa eli kevytnukutuksessa. Kysy lisää, kun varaat aikaa! (Kevytnukutus vaatii aina hakijan, koska potilas on sen verran lääkitty, ettei selviä itse kotimatkasta eikä yksin kotona heti toimenpiteen jälkeen).

Annamme aina selkeät hoito-ohjeet toimenpiteen jälkeen.

Akuutin hoidon jälkeen on myös tärkeää hoitaa sekä kyseinen hammas että hampaisto yleisestikin kuntoon välttääkseen samanlaista tilannetta uudestaan. Otamme päivystyspotilaat mielellämme kokonaishoitoon ja pyrimme hoitamaan hampaiston kuntoon.
Teemme myös kiinteitä ja irrotettavia proteeseja, jos sellaisille on tarvetta akuuttihoidon jälkeen.