0400 676 170 / 09 7745 770


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Tai lähetä sähköpostia meille

Please leave this field empty.

Suukirurgiset toimenpiteet ja iensairauksien hoito

Hammaslääkärimme tekevät kaikkia yleisiä kirurgisia toimenpiteitä: hampaan poistoja ja leikkauksellisia hampaan poistoja, hampaan juurenpään leikkauksia, implantin asettamisia ja kirurgisia ientoimenpiteitä. 

Monissa näissä toimenpiteissä voidaan käyttää laseria, jolloin potilas toipuu nopeammin ja toipuminen on myös helpompaa. 

Kirurgiset toimenpiteet tehdään yleensä tulehduksen poistamiseksi tai sen estämiseksi ja ne ovat siksi kaikista tärkeimpiä toimenpiteitä. Hoitamaton hampaan/ikenen tulehdus voi aiheuttaa huomattavaa yleisterveydellistä haittaa ja tutkimukset ovat osoittaneet hoitamattoman hampaiston olevan yksi varteenotettava tekijä mm sydäntaudeissa ja vaikeasti hoidettavassa diabeteksessä.

Suun tulehdukset eivät aina anna riittävästi oireita, jotta potilaat ymmärtäisivät miten vakavia ne voivat olla. Siksi olisi suositeltavaa, että potilaat kävisivät kerran vuodessa tarkastuksessa, paitsi jos hoitava hammaslääkäri suosittelee pitempää tarkastusväliä (ei siis Kansaneläkelaitos tai julkinen hammashoito näkemättä potilasta).

Hammaslääkärit Helsinki Hammassilta Helsinki Oikomishoito Helsinki

Älä epäröi kysyä lisää!

Yrittäjät Jäsenyritys 2016 Suomen Vahvimmat 16.07.2016

Planmeca Planscan E4D Denstist Tekscan Inman Aligner Iceland Air Nobel Biocare Logo