Hammaslääkäriasema Albin on vuonna 1994 perustettu yksityinen hammaslääkäri ja se sijaitsee Helsingin Kalliossa Hakaniemen torin ja Kauppahallin tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Yrityksemme tarkoituksena on tuottaa korkeatasoista hammashoitoa.

Hammaslääkäriasema Albinin filosofia

Olemme pienyrittäjiä ja poikkeamme siksi eduksemme suurimmasta osasta hammaslääkäriasemia. Viime vuosina alamme on ”ketjuuntunut”, useat pienet hammaslääkäriasemat ovat sulautuneet osaksi isoja hammaslääkäripalveluita tuottavia yrityksiä. Hinnat ovat nousseet mutta hoidon laatu on pysynyt samana (tai laskenut). Tämä on huolestuttava käänne alallamme. Hammaslääkäriasemia ei enää omista eikä johda hammaslääkärit .

Albinia ei johda ulkopuolinen talousalan ammattilainen, joka kertoo meille miten meidän tulee työmme tehdä eikä meillä ole tästä johtuen muiden meille luomia tulostavoitteita. Meidän Albinissa ei onneksi tarvitse miellyttää ketään muita kuin Teitä, meidän asiakkaitamme!

Me haluamme tehdä niin hyvää työtä kuin me osaamme, silloin Te olette tyytyväisiä lopputulokseen, koska työn tulos kestää. Mekin olemme tyytyväisiä, kun olemme saaneet ratkaistua ongelmia ja voimme olla ylpeitä työstämme. Jos epäonnistuimme, emme piiloudu organisaation taakse vaan korjaamme epäonnistuneen työn.

Albinin hammaslääkärit ovat kaikki itsenäisiä yrittäjiä ja vastaavat itse omista työstään. Ammattitaitoiset ja hyvät hammaslääkärit Helsingin vastaanotollamme takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Hinnastomme on sitova. Emme lisää piilokuluja kuten palvelumaksuja, toimistomaksuja tai puhelumaksuja.

Täältä näet hinnat!

Hammaslääkäriasema Albin Tallinnassa

Vuonna 2014 avattiin meidän yhteistyövastaanotto Tallinnaan  A- ja D- termiaalien välissä olevalla Poordi- kadulla, osoite on Poordi 1. Sisäänkäynti joko Mere puiesteen puolelta ulkorappuja pitkin 2. kerrokseen tai Poordin puoleisesta pääovesta sisään ja hissillä 2. kerrokseen.

Tallinnassa tarjotaan lähes kaikkia samoja hoitoja kuin Helsingissä mutta edullisemmalla hinnalla. Hammashoidon hinta on noussut Suomessa hyvin korkeaksi ja se vaikuttaa potilaiden mahdollisuuksiin maksaa niitä toimenpiteitä mitä he tarvitsevat. Tämä korostuu varsinkin nyt, kun Kela korvaukset on vähennetty lähes olemattomiin.

Tallinnan klinikka on saanutkin eniten potilaita niistä, jotka ovat tarvinneet laajoja proteettisia töitä (erilaisia proteeseja, kruunuja ja siltoja), koska näissä kaikissa kalleimmissa töissä säästö Tallinna vrt Helsinki on suurin. Toinen paljon Tallinnassa käyneiden ryhmä ovat ne, joille on tehty esteettistä hammashoitoa. Esteettisestä hoidosta tuli Suomessa vuonna 2014 arvonlisäverollista. 24%:n hinnankorotus ei lisännyt maksuhalukkuutta eikä ajanvarauskirjojen täyttymistä. Virossa teemme erittäin korkeatasoista esteettistä hammashoitoa uusimmilla tekniikoilla edullisesti ja laadukkaasti.

Voitte teettää suun tarkastuksen ja hoitosuunnitelman Helsingin Albinissa ja varata suoraan toimenpideajan Tallinnan Albiniin. Ei tule niin paljon edestakaisin käyntejä!